NYTTIGA LÄNKAR

Här har vi samlat länkar till ett antal sidor som vi tycker ger nyttig information till er som vill besöka Ramsvik. Dessutom finns det länkar till några företag som vi samarbetar med.

Info om Ramsvikslandet

Västkuststiftelsen har sammanställt information om naturreservat och där ingår Ramsvikslandet bland alla andra naturreservat i Västsverige.

Info om Sotenäs

Sotenäs har mycket att bjuda på. Inte minst naturupplevelser, kultur samt mat och dryck. På ”Visit Smögen &” hittar du mängder av intressant och nyttig information.

Soteleden och Kuststigen

Logotype

Etappbeskrivning och kartor för Soteleden och Kuststigen hittar du här.


Golf nära Ramsvik

Sotenäs Golfklubb är en kombinerad skogs- och parkbana med 27 hål, 20 minuter från Ramsviks Havsbad.

Friluftsevenemang

Aktivut

Behöver du hjälp med att arrangera friluftsevenemang kan Aktivut hjälpa dig. De ansvarar bla för arrangemanget av Icebug Xperience West Coast Trail, som utgår från Ramsvik.

Terränglopp på Ramsvik

General Terms and Conditions – English – Icebug Xperience

Icebug Xperience West Coast Trail är ett teränglopp som går av stapeln första helgen i september varje år och där funktionärerna bor på Ramsviks Havsbad. Du går eller springer och njuter av den bohusländska naturen under tre dagar.

Nepal, Bhutan, Himalaya

Discover Himalayan Treks

Vill du söka äventyr utanför Ramsviks gränser kan vi rekommendera en lokal arrangör i Katmandhu, Nepal. De arrangerar vandrings- och rundresor i Nepal, Bhutan, Tibet etc.